Vad händer under våren 2020?

Här har vi samlat Webinar som vi på Check Point håller under våren 2020

Webinar för Kunder och Partners
Anmälan sker via länk.

Infinity SOC
[EngelskaCheck Points Infinity SOC är designad för att addressera de huvudsakliga utmaningarna som SOC-team står inför. Infinity SOC ger avancerade och innovativa verktyg för att möjliggöra att säkerhetsteam effektivt kan förebygga, detektera och svara på hot bland annat genom automatisk detektering och respons och kraftfull hotintelligens. 
Talare: Oren Koren, Teknisk Produktchef, R&D, Check Point


21 april

13.00-14.00


Secure your organization Beyond The Perimeter
[Nordiskt Webinar: Engelska] Den traditionella perimetern håller på att försvinna och ersätts av arbetsplatser där data rör sig fritt mellan moln, nätverk och endpoint-enheter. Denna förändring innebär en utvidgning av attackytorna och lämnar organisationer utsatta för dataintrång och cyberattacker. I tre delar, kommer Magnus Sköld, Nordisk säkerhetsexpert på Check Point, att dela med sig av vikten av skydd bortom perimetern. 

Här hittar du samlingssidan för denna webinarserie

 


SaaS Security:
CloudGuard SaaS
15 April 10.00

 


Endpoint Security:
SandBlast Agent

23 April 10.00

 


Mobile Security:
SandBlast Mobile

29 April 10.00


R80.40 Nyheter

Check Points senaste R80.40 har över 100 nya funktioner inklusive "zero-touch-distribution" som möjliggör både att skapa och köra en ny appliance på några minuter. Dessutom finns nu stöd för Check Points IoT-säkerhet som automatiserar efterlevnaden av policys för IoT-enheter. Vi ger er en uppdatering kring nyheterna i R80.40! 
Talare: Daniel Tor-Andersson, Security Engineer på Check Point


17 april

09.30-10.30


Advanced Security for VMware NSX with Check Point
[Engelska] Använder din organisation VMwares molnlösningar? Har du eller planerar du för ett hybrid-moln? Var med på detta webinar med VMware och Check Point för att förstå hur du tacklar de främsta säkerhetsutmaningar som uppstår vid användandet av flera molnleverantörer och för att se till att trafiken flödar säkert mellan organisationens nätverk "on prem", olika kontor, publika och privata moln.
Talare: Stijn Vanveerdeghem, Senior Technical Product Manager på VMware och Christoph Stebl, Cloud Security Architect på Check Point


14 april

17.00


A Quantum Leap for Network Security
[Engelska] Det finns tre uppenbara behov hos organisationer av alla storlekar: stoppa cyberattacker, hantera tillväxt vid efterfrågan och enhetliga produkter, det vi kallar "unified products". Var med på detta webinar där vi för första gången presenterar Check Points nya Quantum Security Gateways™ som ger otroligt skalbart och effektivt skydd mot den femte generationens cyberattacker. Det finns två webinar den 13 april att välja mellan:


13 april

10.00


Webinar för Partners

Security Beyond The Perimeter
CloudGuard SaaS, SandBlast Agent, SandBlast Mobile (Skydd för SaaS-applikationer, Endpoints och Mobil)
Talare: Magnus Sköld, Emerging Tech Security Expert

Webinar 15 april 16.00-17.00

Anmälan sker genom att skicka ett mail till [email protected]

Cloud Security
CloudGuard Iaas och CloudGuard Dome9. 
Talare: Arnfinn Strand, Cloud Security Engineer 
Webinar 14 april 16.00-17.00

Anmälan sker genom att skicka ett mail till [email protected]

Arbeta säkert på distans (Secure Remote Access)
Vi tar er igenom principer för uppkoppling på distans, hur det sker säkert och hur man förebygger attacker på Endpoints. Ni får även ta del av Best Practices, vad som är nytt i R80.40 gällande mobil access och loggning på distans. 
Talare: 

Webinar 16 april 16.00-17.00
Webinar 28 april 16.00-17.00

Anmälan sker genom att skicka ett mail till [email protected]