IT-sikkerhedskonference i Fællessalen på Christiansborg den 29. oktober

IT-sikkerhed er et topledelsesansvar

Mens verden fortsætter med at forbinde sig digitalt, bliver cybertruslerne mere sofistikerede og hackernes angreb alvorligere for forretningen. Tiden er kommet til at omdefinere sikkerhedsparadigmet og indføre en langt mere sikker, konsolideret og forebyggende tilgang til IT-sikkerhed. Ansvaret ligger hos ledelsen.

I Danmark sker der dagligt mellem 500 og 1000 målrettede hackerangreb og +100.000 danske pc’ere er inficerede med potentielt skadelige vira (Kilde: CSIS Security Group).

Den digitale transformation og den dertil øgede risiko for cybertrusler, kræver, at man i topledelsen forstår risikobilledet. Ledelsen har ansvaret for, at beskytte virksomhedens aktiver og forretningsprocesser. I dag skal virksomhederne være langt bedre klædt på for at skabe vækst og udnytte de forretningsmuligheder, den digitale tidsalder fører med sig.

Dagen byder på relevante og højaktuelle indlæg fra nogle af Danmarks største virksomheder, investorer, organisationer og politikere.
Alt i alt en højaktuel konference i de historiske bygninger på Christiansborg, hvor der også er afsat tid til at netværke i kaffe- og frokostpauserne. Vi glæder os til at byde velkommen til toppen af dansk erhvervsliv, regioner og kommuner.


Agenda:

Kl. 9.00

Ankomst og sikkerhedscheck
Kaffe og morgenmad

Velkommen

Kl. 10.00

Lars Hermind, Country Manager Check Point, Danmark

Kl. 10.05

Dirigent Henning Mølsted, chefredaktør Version 2


Danmarks digitale fremtid

De deltagende politikere kick-starter konferencen med at fortælle om de seneste politiske tiltag på IT-sikkerhedsområdet. Det er et nyt Cybersikkerhedsråd og en mærkningsordning for IT-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse, der skal gøre det lettere at gennemskue, hvilke virksomheder, der behandler brugernes data sikkert og ansvarligt.

Kl. 10.10

Malte Larsen, medl. erhvervsudvalget, Socialdemokratiet

Kl. 10.30

Christoffer Melson, It- og teleordfører, Venstre


IT-sikkerhed er et ledelsesansvar

To af Danmarks største virksomheder er på programmet. For A.P. Møller-Mærsk og Terma er en fornuftig IT-sikkerhed alfa og omega for drift og bundlinje. Virksomhedernes topledere giver deres bud på IT-tiltag i den virkelige verden.

Kl. 10.50

Micheline Casey, Chief Data Officer, A.P. Møller Mærsk

Kl. 11.10

Jes Munk Hansen, President & CEO Terma

Kl. 11.30

Spørgsmål og debat

Kl. 11.40

Kaffepause


IT-sikkerhed er afgørende for bundlinjen. Investorernes synspunkt

Vi har inviteret to store pensionskasser, ATP og VELLIV til at forklare investorernes perspektiv på IT-sikkerhed. Der er ingen tvivl om, at aktiemarkedet kan påvirkes af IT-kriminelle.

Kl. 11.55

Henrik Henriksen, Chefstrateg VELLIV Pension

Kl. 12.15

Bo Foged, CEO, ATP

Kl. 12.35

Spørgsmål og debat

Kl. 12.45

Frokostpause, stående buffet


Securing your everything to highest standard

EMEA chefen fra det globale IT-sikkerhedsfirma Check Point giver et bud på, hvordan man kan beskytte sin virksomhed med en "total IT-sikkerhedsløsning", der dækker alle aktuelle trusler.

Kl. 13.45

Peter Sandkuijl,  EMEA SE Director Check Point


Verden skal stå sammen om sikkerhed i cyberspace

World Economic Forum sætter også IT-sikkerhed højt. Herfra kommer et bud på, hvordan verden bedst samarbejder og koordinerer arbejdet med at skabe et sikkert cyberspace. Mere handling og mindre snak.

Kl. 14.05

Troels Ørting, chef for Global Centre for Cybersecurity, World Economic Forum


Kommunerne sætter IT-sikkerheden højt

Vi slutter af med kommunerne, der er blandt de største virksomheder i Danmark. I kommunerne har topledelsen naturligvis også ansvaret for datasikkerhed. Især social- og sundhedssektoren er meget ’personfølsom’, det vil programleder fra KL komme ind på.

Kl. 14.25

Beth Tranberg, programleder KL

Kl. 14.45

Spørgsmål til og debat med eftermiddagens panel.

Kl. 15.15

Tak for i dag