YOU DESERVE THE BEST SECURITY
  •  Within US    1-866-488-6691
  •  Outside US +44 1253 335558

Håll dig uppdaterad på våra Cyber Thursdays 

Varmt välkommen att delta på våra Cyber Thursdays som fortsätter under 2021. För att du ska kunna hålla dig uppdaterad kring det allra senaste från Check Point och inom IT-säkerhet, lyfter vi olika ämnen under ett antal webinar på torsdagsmorgnar. Vi välkomnar både nya och befintliga kunder och våra partners!

Samtliga sessioner kommer att bestå av 40 minuter uppdatering och avslutas med en live Q&A.

Cyber Thursday 11 mars - CSPM & Automation
Att använda publika moln för sina applikationer och data har under de senaste åren blivit en norm. Fördelarna är betydande och den ökade effektiviteten är obestridlig.
Däremot, antal tjänster och alternativ som erbjuds för att nå sitt mål kan vara skrämmande, och med dessa val kommer konsekvenser. Tyvärr ofta konsekvenser som man med enkelhet hade kunnat förhindra genom att integrera olika typer av säkerhetsprocesser i sin agila och föränderliga molnmiljö.
Mitt i det växande surrandet av utvecklingsbaserade säkerhetsmetoder för att skifta fokus längre till vänster. Så kommer den här sessionen att belysa behovet av en gemensam grund mellan säkerhet och DevOps, samt vägleda hur man automatiserar sina säkerhetskontroller utan att förhindra den agila kulturen.

Att skifta från en DevOps kultur till DevSecOps har många fördelar, som inte endast innefattar att man levererar säkrare kod och tjänster från dag ett. Utan detta innebär också att man kan leverera kod snabbare och effektivare, vilket i sin tur gör att man kan göra ekonomiska besparingar samtidigt.


Talare:
Daniel Tor-Andersson Cloud SME & Sales Engineer Check Point Sverige



Anmälan
CSPM & Automation 11 mars
10.00-10.45



Register Now

*Notice: By clicking submit you agree that the information you provide will be processed in accordance with Check Point's privacy policy.
This website uses cookies to ensure you get the best experience. Got it, Thanks!MORE INFO