Yhä voimakkaammin verkottuneessa maailmassa IT-ympäristöjen suojauksesta on tullut huomattavasti monimutkaisempaa. Tällä hetkellä kohtaamme jo viidennen sukupolven tietoturvauhkia, jotka ovat hienostuneempia ja laajempia, kuin koskaan aikaisemmin. Nykyiset hyökkäykset kiertävät ja läpäisevät perinteiset yksittäisratkaisut, joihin useimmat orgnisaatiot edelleen nojaavat niin mobiili-, pilvi-, verkko- kuin IoT-tietoturvaratkaisuissaankin.

CPX Finland -tilaisuudessa olet alan ajatusjohtajien joukossa ja sinulle tarjotaan uusia näkökulmia, joiden avulla pääset nopeasti ja tehokkaasti kiinni viidennen sukupolven tietoturvan maailmaan. Tarjolla on myös katsaus tietoturvan viimeisimpiin trendeihin, teknologisiin innovaatioihin ja alan parhaisiin käytäntöihin. Luonnollisesti CPX Finland on erinomainen tilaisuus verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia samankaltaisten haasteiden kanssa painivien kollegoiden kanssa!

Ilmoittautumalla jo tänään varmistat paikkasi tutustumaan uusiin menetelmiin viidennen sukupolven uhkia vastaan suojautumiseen. Osallistuminen on maksutonta.

CPX Finland tarjoaa:

  • tietoa uusimmista tietoturvauhista.
  • oppia tietoturvauhkien eri sukupolvista.
  • näkymän keskitetyn tietoturva-arkkitehtuurin etuihin organisaation suojaamisessa.
  • teknologiaa, ratkaisuja, demoja ja ajatusten vaihtoa.

OHJELMA 

08:30-09:00 Ilmoittautuminen ja kahvi

09:00-09:10 Tervetuloa - Check Point CPX tilaisuuteen
Robert Lindqvist, Country Manager, Check Point Finland

09:10-10:00 Step up to the 5th generation of Cyber Security
Peter Sandkuijl, Head of security Solutions, Engineering, Check Point 

10:00-10:30 Kahvitauko & Expo Hall

10:30-11:15 Aktiivinen puolustus 
Benjamin Särkkä, Cyber Security Strategist

11:15-12:30 Lounas & Expo Hall

12:30-13:30 Cyber Academy Award - The cyber threat landscape:Vuosittain globaali hakkeriyhteisö ja tietoturvamaailma kiinnittävät huomion  Cyber Academy Awardsiin, myös Oscar-gaalana tunnettuun tilaisuuteen. Tässä lumoavassa seremoniassa näemme kuka saa parhaimmat palkinnot hakkeroinnissa kun julkistamme 2018 parhaan kyberhyökkäyksen, onnistuneimman kalastelukampanjan, aidoimman vieraan kielen hyökkäyksen ja monia muita.
Maya Horowitz, Group Manager, Products - R&D Threat Intelligence

13:30-14:15 Tiedätkö miten mobiliililaitteesi haavoitetaan?
Tommi Kallberg, Mobile Security Engineer - Nordics 

14:15-14:45 Kahvitauko & Expo Hall

14:45-15:30  “Yes, You Can Get Burned When It's Cloudy”: Kun yrityksen liiketoiminta siirtyy yhä enemmän käyttämään pilviteknologioita ja –sovelluksia, tietoturva on keskeinen osa monimutkaista yhtälöä. Perinteiset ratkaisut eivät sovi pilven dynaamiselle luonteelle, mikä jättää liiketotiminnan alttiiksi monille uusille uhkille. Check Point yhdistää pitkän kokemuksen uhkien torjunnasta ja uuden dynaamisen, ketterän tavan tietoturvan käyttöönottoon pilvessä.
Arnfinn Strand, Cloud Security Engineer, Check Point  

15:30-16:15 GDPR, DoS, IoT, IA...onko meillä edessä millainen kybertalvi
Kimmo Rousku, Tietokirjailija, VAHTI-pääsihteeri

16:15-16:30 GDPR, DoS, IoT, IA...onko meillä edessä millainen kybertalvi

16:30            Pientä purtavaa ja virvokkeita Expo Halliss