YOU DESERVE THE BEST SECURITY
  •  Within US    1-866-488-6691
  •  Outside US +44 1253 335558

Cloud Security Roadshow Trondheim

6. September, 08.30-11.30

Vi ønsker å invitere deg til – Check Point Cloud Security Roadshow, 6 september på Britannia Hotel. 

For å holde tritt med dagens trusler, må sikkerhet i sky være på linje med sikkerhet for datasenter og resten av bedriften. Sikkerheten du benytter må kunne stoppe angrep og gi avansert trusselforebygging for alle dine ressurser, på tvers av dine miljø, være seg offentlig, privat, hybrid eller multi-sky. Check Point hjelper deg og din bedrift med å utvikle en sikkerhetsstrategi for sky, der vi sikrer alt fra første kodelinje til levert tjeneste/applikasjon.

Check Points løsninger for skysikkerhet sørger for enkel integrasjon i ditt miljø og håndterer de mest avanserte truslene som påvirker organisasjoner i dag. Våre løsninger fungerer på tvers av skyleverandører og gir en enhetlig oversikt og kontroll over hele skymiljøet. Med avanserte teknologier for å stoppe og forebygge trusler, hjelper vi din bedrift med å redusere risiko og feilkonfigurasjoner i sky.

Vi har satt sammen en agenda som vil starte med en sikkerhetsrapport som viser det nåværende trusselbilde og beskrive ulike bruksområder som krever sikkerhet

Vi går igjennom suksess faktorer for sikring av sky med Cloud-Native Application Protection (CNAPP) og hvordan du og din organisasjon slipper å bruke hele dagen på å vedlikeholde de forskjellige skymiljøene, samt hvordan man sikrer seg mot brukerfeil.

Med Appsec, viser vi hvordan man eliminer behovet for å justere regler manuelt og skrive unntak hver gang du oppdaterer Web applikasjoner eller API’er.

Og sist, men ikke minst, gir vi en gjennomgang av en Cloud Security Check-up/helsesjekk rapport, som viser hvordan man best mulig sikrer sine miljø og hvilken verdi Check Points løsninger gir.

Agenda

  • 08:30  Registrering 
  • 09:00  Sikkerhetsrapport sky 
  • 09:30  Suksessfaktorer for  Cloud-Native Application Protection(CNAPP) 
  • 10:00  AppSec 
  • 11:00  Cloud Security Check Up
  • 11:30  Lunsj


Vi håper du har muligheten til å sette av 3 timer sammen med oss i Check Point – vi gleder oss til å se deg!

Registrer deg nå

*Notice: By clicking submit you agree that the information you provide will be processed in accordance with Check Point's privacy policy.
This website uses cookies to ensure you get the best experience. Got it, Thanks!MORE INFO