YOU DESERVE THE BEST SECURITY
  •  Within US    1-866-488-6691
  •  Outside US +44 1253 335558

Vier samen met ons 30 jaar innovatie
op donderdag 14 september!

Donderdag 14 september 2023 om 17:00

30 jaar productinnovatie op het hoogste niveau om een allesomvattende beveiliging te bieden, teneinde de hackers en de industrie steeds één stap voor te zijn: dit vraagt om gevierd te worden onder het genot van een hapje en een drankje in een feestelijke sfeer! 

Voor deze speciale gelegenheid willen we je graag persoonlijk uitnodigen bij Anafora aan de rand van Utrecht op donderdag 14 september vanaf 17:00h. 

We starten de avond met een welkomstdrankje en fingerfood. Daarna zullen Kilian Klein, Check Point's Sales Manager Nederland, en Sherif Seddik, President Sales EMEA, iedereen welkom heten. Onze evangelist, Zahier Madhar, zal vervolgens dieper ingaan op de complexiteit van de huidige cyberaanvallen, waarna Deryck Mitchelson, Check Point's Head of Global CISOs, de unieke en onderscheidende 3C-aanpak van Check Point zal toelichten: alomvattend, geconsolideerd en samenwerkend, waardoor organisaties van elke omvang zichzelf op de meest optimale manier kunnen beschermen.

En dan is het tijd voor een lekkere BBQ en een feestelijk dessert! 

Event locatie:

AnaforaUtrechtseweg 4A, 3451 GG Utrecht, Nederland


We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 14 september! 

Hartelijke groet,
Check Point Software Nederland

NOOT: Heeft u bepaalde voedselallergieën of dieetwensen? Suur dan even een mailtje naar Kristin Vastenaeken.

Register Now

*Notice: By clicking submit you agree that the information you provide will be processed in accordance with Check Point's privacy policy.
This website uses cookies to ensure you get the best experience. Got it, Thanks!MORE INFO